På turen til til Fortuna for å bade, er det greit å stoppe på hjemturen for å få seg en beta mat. Favoritt restauranten er Cassa Pepe ''La Posada''. Denne restauranten har røtter tilbake til 1700 tallet.

Og menyen? Salat, spekeskinke, spansk ost med mandler, blekksprut og suppe med kjøttboller. Så følger en Maluza. Det er en fisk, servert med salat til. Og så kommer hovedretten, ovnstekt kyllinglår med pomfrittes. Så er det dessert, - spansk vaniljepudding, ovnstekt med marengstopp. Ved siden av serveres det mandler, peanøtter, fiken dadler og en flaske muskatel pluss kaffe. Vin og vann er selvfølgelig inkludert.

Alt serveres av høflige ''kamareros''. Prisen? 5600 pesetas, - for to personer!

Men etter alt matpraten, hvordan bor de så der nede i ''manjana land''?

hus1

Alle dørene kan skyves tilside i vintersuen. Av blomster kan det sees Oleander, Buganvilla, Pelangolia og Eivinds stolthet, Jagaranda i forgrunnen.

tilbake   Tilbake
Neste   neste